Sistem automasi laser robot 3Dmengintegrasikan pemotongan laser, kimpalan, pembersihan dan menandakan, yang akan membantu pelanggan mencapai perancangan yang fleksibel, pengesanan pengeluaran dan pemantauan kualiti. Meningkatkan penggunaan peralatan, mengurangkan ketidakpatuhan dan kos pembuatan, memendekkan masa peneraju, merealisasikan pengeluaran pintar dan digital.

Robot Ontology The Wingspan Ketepatan Posisi Berulang
Kawasan kerja
1811MM
± 0.03mm
SF-20RFLSistem Automasi Laser Robot 3D
Set pertama peralatan automasi aplikasi laser mengintegrasikan pemotongan, kimpalan, pembersihan, tanda dan pengendalian laser.Badan robot FNUC M-20iA menjamin operasi yang stabil dan keperluan ketepatan tinggi peralatan.
 • KuSistem Pemotongan Laser
  Pemotongan laser 1KW-3.3KW
 • KuSistem Pengimpalan Laser
  Kimpalan laser 1KW-3.3KW
 • KuSistem Pembersihan Laser
  Ku100W / 200W fiber laser cleaning
 • KuSistem Penandaan Laser
  KuMenandakan laser serat 20W

Pemotongan Laser Serat

Sistem pemotongan laser serat robot 3D dilengkapi dengan 1000W - 3300W. Panjang lengan boleh mencapai 1800mm * 3200mm. Ketua pemotong mempunyai sistem tindak lanjut ketepatan tinggi untuk memastikan muncung itu konsisten dengan ketinggian pemotongan. Ia boleh memotong logam pelbagai lapisan dan berbilang arah dengan ketebalan yang berlainan.

Sistem Kimpalan Laser Serat

Sistem kimpalan laser serat 3D dilengkapi dengan 1000W - 3300W. Panjang lengan boleh mencapai 1800mm * 3200mm. Ia adalah model pilihan dalam kimpalan bahan logam dan industri pemproses. Mesin boleh mengimpal semua jenis logam. Perisian pengaturcaraan luar talian dan sistem penjejakan jahitan kimpalan boleh dipilih mengikut kehendak pelanggan, sangat meningkatkan kecekapan kerja.

Sistem Pembersihan Serat Laser

Peralatan pembersihan laser boleh mengeluarkan resin permukaan, minyak, kotoran, kotoran, karat, salutan, salutan, cat. Kuasa puncak adalah 20KW. Pembersih pembersih yang digabungkan dengan robot dapat meningkatkan ketepatan kedudukan dan mencapai pembersihan selektif dari bahan kerja yang tepat.

Sistem Penanda Laser Fiber

Sistem ini dikuasai dengan 20W, skop kerja adalah 100mm * 100mm. Gabungan laser menandakan dan robot sangat memperluaskan aplikasi penandaan.Ia boleh menandakan kedudukan yang berbeza mengikut bahan kerja yang berbeza.

Pemotongan Laser
Kimpalan laser
Laser Cleaing

Pertanyaan Produk
Featured Products

PAUTAN CEPAT

MENDAPATKAN

+ 86-531-88737920
 senfeng@sfcnclaser.com

+ 86-13210546543
 

IKUT KAMI

Copyright © 2021 Jinan Senfeng Laser Technology Co., Ltd.All Rights Reserved

Kenyataan privasi