Mesin pemotong robotik 3D

Peralatan pemotongan laser pintar 8 paksi 3D terdiri daripada kepala pemotong laser serat, sistem penjejakan kapasitif berketepatan tinggi, sumber laser serat dan sistem robot industri, yang dapat memotong plat logam dengan ketebalan yang berbeza dari sudut dan arah yang berbeza.
Untuk maklumat lebih lanjut atau hargaMesin pemotong robotik 3D, hantarkan e-mel kepada kami.

Pukulan paksi X

4000mm

Pukulan paksi Y

2000mm

Kuantiti paksi

8

Kelajuan maksimum paksi X / Y

60m / min

Pecutan maksimum

0.6G

Kawasan pemprosesan maksimum

4.5mX4.5m

Ketepatan kedudukan

± 0.03mm

Jadual Kerja

Memperbaiki / memutar / berpindah

Kuasa laser

1000W - 3000W

Kelebihan produk:

Mesin pemotong laser serat Robot 3D telah sempurna menggabungkan kepala pemotong laser serat khas, sistem penjejakan kapasitif berketepatan tinggi, laser gentian dan sistem robot industri untuk pemotongan lembaran logam pelbagai sudut & pelbagai arah yang fleksibel.

 • Kestabilan Tinggi
  • Pemacu berganda Gantry, kestabilan tinggi, dapat memastikan operasi peralatan dan ketepatan tinggi jangka panjang yang stabil; pemasangan bahagian sokongan dipasang di depan dan belakang untuk mengukuhkan kestabilan struktur; asasnya diletakkan di lokasi pelanggan untuk memastikan pemasangan casis mesin dengan tegas dan operasi peralatan yang stabil.


 • Pelbagai fungsi
  • Peralatan ini tidak hanya digunakan untuk pemotongan benda kerja 3D, tetapi juga untuk pemotongan plat rata. Pada masa yang sama, ia dapat merealisasikan fungsi pengelasan laser format besar.
 • Kepelbagaian
  Mengikut keperluan pelanggan, kita dapat menyesuaikan peralatan dengan ukuran yang berbeza, dan julat pemprosesan maksimum saat ini ialah 4.5mx12m; kita dapat mengkonfigurasi meja kerja dengan tujuan yang berbeza, seperti pemutar putar, rak transmisi dan meja transmisi rel dan meja kerja tetap.
  • Prestasi kos

  • berbanding dengan peralatan pemotong 8 paksi 3D tradisional, kosnya sangat berkurang dan kecekapan pemprosesan lebih tinggi.


Mesin 3D-8-Axis-Robot

Mesin pemotong laser mesin pemotong 3D direka dengan struktur terbuka. Di tengah atas bingkai portal, terdapat lengan robot untuk menyelesaikan operasi pemotongan pada titik rawak di dalam meja kerja. Ketepatan pemotongan mencapai 0.03mm, menjadikan pemotong ini sesuai untuk memotong kepingan logam untuk kereta, peralatan dapur, peralatan kecergasan dan banyak lagi.

BAHAN APLIKASI

Mesin Robot 3D 8-Axis digunakan secara meluas dalam peralatan dapur, casis logam lembaran, kabinet, peralatan mekanikal, peralatan elektrik, perkakasan pencahayaan, papan tanda iklan, alat ganti kenderaan, peralatan paparan; banyak jenis produk logam, pemotongan kepingan logam dll.

2
3
4
KHIDMAT PELANGGAN
Perkhidmatan Dalam Talian 24/7
Perkhidmatan Luar Negara Ada
Cawangan Luar Negara menyegerakkan Perkhidmatan
Dapatkan Sebutharga Percuma Sekarang

Pertanyaan Produk

PAUTAN CEPAT

MENDAPATKAN

+ 86-531-88737920
 senfeng@sfcnclaser.com

+ 86-13210546543
 

IKUT KAMI

Copyright © 2021 Jinan Senfeng Laser Technology Co., Ltd.All Rights Reserved

Kenyataan privasi