Views:0 Pengarang:SENFENG Fiona Masa Terbitkan: 2019-08-14 Asal:https://www.senfenglaser.com
SENFENG LEIMING LASERakan menghadiri PDMEX 2019 di Pusat Dagangan Dunia Metro Manila, Filipina dari 28 hingga 31 Ogos. Selamat datang ke gerai kami HALLA / A03-5 & 6 & 7 & 8.
PDMEX 2019 dianggap sebagai Pameran Mesin Logam Berpengalaman Paling Lama di Filipina. Dalam pameran ini, kami akan membawa model pemotong laser 1500W LMN3015G2 kami ke pameran itu. Sebagai satu model klasik, mesin ini digunakan secara meluas dalam banyak bidang umum dalam kehidupan kita, seperti pemprosesan peralatan dapur keluli tahan karat, kabinet penyimpanan dan kabinet lain, ia berkait rapat dengan kehidupan pelanggan.
Kami dengan mesra mengalu-alukan lawatan anda ke gerai kami, berikut adalah maklumat pameran:
Nama pameran: PDMEX 2019
Tambah: World Trade Center Metro Manila, Filipina
Tarikh: 28-31, Ogos, 2019
KELUARAN LEIMING: HALLA / A03-5 & 6 & 7 & 8
LEASING LASER selalu mendedikasikan untuk menyediakan mesin dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi! Sekiranya anda ingin mengetahui lebih banyak maklumat tentang mesin pemotong laser gentian kami, hubungi kami secepat mungkin.
E-mail: senfeng@sfcnclaser.com
Skype: senfenglaser1
Whatsapp: 008613210546543