Penanda Laser Fiber untuk Industri Telefon Bergerak mempunyai Prospek Permohonan Luas

Views:0     Pengarang:SENFENG Fiona     Masa Terbitkan: 2019-08-14      Asal:https://www.senfenglaser.com

Penanda laser seratmenawarkan tanda laser tahan-tahan, tahan lelasan, ke hampir semua jenis bahan. Ia telah menjadi proses yang biasa hari ini di banyak industri dan tidak terkecuali untuk industri telefon bimbit.

Selalu ada bahagian yang dilupuskan oleh tanda laser. Sebagai contoh, menandakan logo, cengkerang telefon, bateri, menandakan hiasan, dan lain-lain. Walaupun di dalamnya kita tidak dapat melihat, bahagiannya juga ditandakan dengan laser.

Telefon bimbit, bagi pihak elektronik peribadi, mengubah kehidupan seharian dengan banyak. Orang mengejar telefon peribadi dan menolak teknologi menandakan laser tepat untuk memainkan peranan yang lebih penting dalam pembuatan telefon. Pada masa yang sama, laser meningkatkan industri pengilangan mikro elektronik lain.


mesin penanda laser serat

SENFENG LEIMING LASER laser menandakan pengeluaran mesin juga lebih dan lebih digunakan dalam telefon bimbit dan lain-lain keperluan pemprosesan penanda halus industri. Jika anda ingin mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai penanda laser serat, hubungi kami secepat mungkin.

https://www.senfenglaser.com

Skype: senfenglaser1

WhatsApp: 0086-13210546543

E-mail: senfeng@sfcnclaser.com

PAUTAN CEPAT

MENDAPATKAN

+ 86-531-88737920
 senfeng@sfcnclaser.com

+ 86-13210546543
 

IKUT KAMI

Copyright © 2021 Jinan Senfeng Laser Technology Co., Ltd.All Rights Reserved

Kenyataan privasi