Mesin pelapisan laser

Peralatan pelapisan laser CNC Sf-rf1500 adalah pelapisan laser berkelajuan tinggi yang dikembangkan secara bebas oleh SENFENG. Menggunakan sistem pemesinan CNC Siemens, yang dapat mencapai hubungan empat paksi. Ketepatan kedudukan berulang hingga ± 0.01mm. Kekerasan lapisan pelapisan dapat disesuaikan mengikut kehendak pelanggan. Ia dapat memperbaiki kerosakan, kerosakan, kerosakan, calar, calar, kecacatan corak pelbagai peralatan mekanikal. Melapisi pelbagai logam, bahan bukan logam seperti tungsten karbida dan serbuk seramik. Permukaan substrat boleh diubah suai dengan asid dan alkali - rintangan, tahan panas dan rintangan haus.
Untuk maklumat lebih lanjut atau hargaPeralatan pelapisan laser CNC, hantarkan e-mel kepada kami.

Model
SF-RF1500
Kuasa
3000W (Pilihan)
Diameter teras gentian
300nm (disesuaikan)
Pengumpan serbuk Pengumpan serbuk tong berganda
Diameter luar bahagian poros maksimum 200mm (disesuaikan)
Kelebihan produk:
Peralatan pelapisan laser CNC Sf-rf1500 adalah pelapisan laser berkelajuan tinggi yang dikembangkan secara bebas oleh SENFENG.
 • Kelajuan penyejukan yang cepat
  • Kadar penyejukan hingga 106k / s, termasuk dalam proses pemejalan yang cepat, dan mudah untuk memperoleh struktur halus atau fasa baru yang tidak dapat diperoleh dalam keseimbangan, seperti fasa tidak stabil dan fasa amorf.
 • Pencairan lapisan rendah
  • Pencairan lapisan yang rendah dapat memperoleh lapisan yang baik dengan kadar pencairan yang rendah, dan komposisi dan pencairan lapisan dapat dikendalikan.
 • Ketebalan pelapis lebar
  • Julat ketebalan lapisan pelapis adalah luas. Lapisan lapisan boleh mencapai 0.2-2.0mm dalam satu serbuk makan.
  • Pelapisan terpilih ada

  • Kurang penggunaan bahan, nisbah kos prestasi tinggi.
Kekerasan lapisan pelapisan dapat disesuaikan mengikut kehendak pelanggan. Ia dapat memperbaiki kerosakan, kerosakan, kerosakan, calar, calar, kecacatan corak pelbagai peralatan mekanikal.

Proses Pelapisan

Teknologi pelapisan laser melakukan pelapisan laser pada serbuk aloi di permukaan substrat untuk menjadikan proses metalurgi fizikal dan kimia kompleks permukaan telah dilakukan pada kombinasi permukaan emas, sehingga meningkatkan dan memperbaiki prestasi permukaan benda kerja.

CONTOH

KHIDMAT PELANGGAN
Perkhidmatan Dalam Talian 24/7
Perkhidmatan Luar Negara Ada
Cawangan Luar Negara menyegerakkan Perkhidmatan
Dapatkan Sebutharga Percuma Sekarang

Pertanyaan Produk

PAUTAN CEPAT

MENDAPATKAN

+ 86-531-88737920
 senfeng@sfcnclaser.com

+ 86-13210546543
 

IKUT KAMI

Copyright © 2021 Jinan Senfeng Laser Technology Co., Ltd.All Rights Reserved

Kenyataan privasi