VIDEO.jpg

SF3015GLogamSerat LaserMesin pemotongadalah mesin jenis terbuka untuk memotong lembaran logam tipis sehingga 20mm.
Laser serat adalahjenis laser terbaru, berbanding dengan CO2 tradisional, YAG, Air jet dan Plasma, yang mempunyai kelebihan jelas termasuk bahagian ataskualiti rasuk, kecekapan fotoelektrik yang tinggi,boleh dipercayaidan maintenance percuma.
Untuk maklumat lanjut, hantarkan e-mel kepada kami.

Untuk lebih banyak video, hanya pautan untuk lebih banyak video.

Model SF2513G / SF3015G / SF4015G / SF6015G
Kawasan kerja 2500* 1300mm / 3000* 1500mm / 4000* 1500mm / 6000 * 1500mm
Laser Power 1KW / 1.5KW / 2KW/3KW
Kelajuan maksimum 80m / min
Percepatan maksimum
 
0.8G
Ketepatan kedudukan X / Y Paksi ± 0.05mm / m
Ketepatan kedudukan X / Y Axis berulang ± 0.02mm
 
Kelebihan-SF3015G
Jika anda mempunyai sebarang soalan, sila hubungi kami melalui e-mel atau telefon dan kami akan kembali kepada anda secepat mungkin. Kami berharap untuk mendengar daripada anda.

Katil Kimpalan Precision TinggiLengkapkan katil dan lembaran pengeluaran lembaran, kesediaan diri, penghantaran yang lebih pendek

Memproses pelbagai saiz kerja, saiz boleh sehingga 20000mm * 4000mm

Auto-mengisi minyak

Pastikan pembekalan minyak baru

Mudah dan fleksibel, elakkan pemotongan minyak Pemandu dwi, ​​rak ganda, kelajuan tinggi
 

Kos yang Berkesan

Memotong sempurna pelbagai jenis logam lembaran, memotong ketebalan sehingga 16mmboleh dilengkapi dengan peranti tiub
Harga berpatutan
 

Kimpalan Bed Pipa

1. katil kimpalan paip, rawatan suhu penyepuhlindapan yang tinggi, mengurangkan tekanan dalaman dan ubah bentuk, ketegarannya kuat, kestabilan struktur yang tinggi, cukup untuk memenuhi kegunaan;
2. Katil adalah 100mm lebih rendah daripada G lama, dan ketinggian katil dikurangkan untuk memudahkan pemunggahan dan pemunggahan depan dan sisi;
3. Lembaran lembaran logam mengamalkan logam lembaran tebal, yang dipotong oleh mesin gentian optik kita sendiri dan diproses oleh mesin lenturan;
4. Di bawah premis prestasi dinamik yang berterusan, kita mengoptimumkan struktur, mengintegrasikan dengan baik meja kerja dan katil, dan langsung letakkan pisau pisau di atas katil untuk mengelakkan gegaran;
5. G baru telah mengeluarkan roller dan memudahkan perhimpunan, memendekkan kitaran pengeluaran dan perhimpunan dan menghasilkan peralatan dalam masa yang singkat.

Cast Aluminum Beam

Piawaian aeroangkasa membuang balok aluminium, ketepatan yang tinggi, ketangguhan yang baik, berat ringan, rintangan kakisan, anti-pengoksidaan, kepadatan rendah dan sangat meningkatkan kelajuan pemprosesan.

Rak Precision Tinggi dan Pinion

Double-rack, double-driver, rak, panduan dan pemacu motor semua menggunakan jenama barisan antarabangsa yang pertama, dan gunakan interferometer laser untuk menguji untuk memastikan ketepatan pemotongan; gunakan pemotong pengilangan untuk memproses penguasa lebih daripada 5 kali untuk memastikan ketepatan penguasa, tengah kereta api panduan dan pemerintah Sebuah pelarasan blok dipasang untuk penyesuaian ketepatan.

Cover Design Laser Ketua Baru

Penampilan penutup kepala laser cantik, yang sangat berguna
memerhatikan cahaya merah dan penyejukan, membersihkan habuk, mengelakkan suhu tinggi jangka panjang dan merosakkan peranti dalaman.

KESINGAN MENINGKATKAN
Kepala Laser, Alat Laser dan Feng Cloud yang dikembangkan sendiri
 

Latihan Pemasangan Percuma |Perkhidmatan Luar Negara boleh didapati

Uzbekistan
Uzbekistan
Argentina
Argentina
USA
India
APAKAH MESIN INI DIGUNAKAN?
Laser serat digunakan untuk mengurangkan keluli ringan, keluli tahan karat, aloi aluminium, tembaga dan keluli lain; Applicationdalam industri kereta, industri logam lembaran, industri perabot, industri pengiklanan, dan lain-lain.
Sama ada di atas menyelesaikan masalah anda, jika anda ingin mengetahui lebih lanjut atau membeli mesin, sila hantar e-mel kepada kami, e-mel kamisenfeng@sfcnclaser.com. Terima kasih kerana memberi perhatian.

Pertanyaan Produk
Berkaitan Produk

PAUTAN CEPAT

MENDAPATKAN

+ 86-531-88737920
 senfeng@sfcnclaser.com

+ 86-13210546543
 

IKUT KAMI

Copyright © 2021 Jinan Senfeng Laser Technology Co., Ltd.All Rights Reserved

Kenyataan privasi