Kepala Laser Senfeng

Fokus auto, mengurangkan campur tangan manusia, memfokuskan kelajuan 10m / min, ketepatan berulang 50μm, tahan kuasa sehingga 15kW. Pemotongan plat tebal lebih mudah. Lensa Coltimator, kumpulan lensa fokus mempunyai struktur penyejuk, dan meningkatkan aliran udara penyejukan muncung, dengan berkesan melindungi muncung dan badan seramik, memanjangkan masa kerja yang berterusan.

Penyejukan air lilitan keseluruhan kepala laser

Menyedari keseluruhan penyejukan air lilitan kepala laser qbh modul dan memfokuskan modul, pemotongan jangka panjang tanpa pemanasan dan fogging.

Autofocus.

Memfokuskan cermin dengan ketepatan yang tinggi dan panjang tumpuan yang berbeza.

Fungsi habuk-bukti

Ia berkesan boleh mencegah penurunan habuk.

Sumber Laser Senfeng
Laluan optik dan modul litar tidak mengganggu satu sama lain, dan kerja itu stabil; Modul fotoelektrik boleh digantikan secara langsung dan dinaik taraf di hujung thecustomer; Penyelenggaraan adalah mudah. Perlindungan cahaya pulangan 3 tingkat yang baru ditambah dan pemantauan PD yang cepat boleh mengelakkan kerosakan kepada sumber laser semasa memproses bahan-bahan yang sangat reflektif. Memastikan keselamatan sumber laser. Kecekapan penukaran elektro-optik adalah ≥40%, yang lebih menjimatkan tenaga.


Sistem Awan Feng.


Sistem Feng Cloud adalah sistem SCADA yang dibangunkan oleh syarikat kami dan khusus digunakan untuk peralatan Laser CNC, yang dapat memantau dan mengurus peralatan yang jauh. Pada masa yang sama, kami dapat menyediakan perkhidmatan yang disesuaikan berdasarkan keperluan pelanggan.

Sistem kawalan laser pintar

Mengamalkan sistem kawalan berangka Senfeng. Dengan diagnosis pintar, operasi multi-threading, perforasi tiga peringkat, kawalan tenaga laser, penemuan kelebihan penyesuaian, pecutan sudut automatik dan penurunan, pemotongan penerbangan, suis kerja, pampasan ketepatan mekanikal dan ciri-ciri lain.

PAUTAN CEPAT

MENDAPATKAN

+ 86-531-88737920
 senfeng@sfcnclaser.com

+ 86-13210546543
 

IKUT KAMI

Copyright © 2021 Jinan Senfeng Laser Technology Co., Ltd.All Rights Reserved

Kenyataan privasi